UEFA NAPRAVILA SKANDALOZNU GREŠKU, PA JE BRŽE-BOLJE ISPRAVILA: Opet je SRPSKA zastava ZAMENJENA Hrvatskom (FOTO)

Autor:

Sport

20.06.2024

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pa, da li je moguće...?

UEFA NAPRAVILA SKANDALOZNU GREŠKU, PA JE BRŽE-BOLJE ISPRAVILA: Opet je SRPSKA zastava ZAMENJENA Hrvatskom (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs, shutterstock

Sve smo bliži velikom i najvažnijem duelu Srbije na Evropskom prvenstvu protiv Slovenije, a evropska fudbalska krovna organizacija UEFA napravila je veliki propust uoči meča, kada su u zvaničnom dopisu umesto srpske zastave postavili zastavu Hrvatske. Ova greška izazvala je oštru reakciju javnosti, ali je UEFA brzo reagovala i ispravila svoj propust pre nego što je meč počeo.

Uoči ovog ključnog meča, koncentracija fudbalera reprezentacije Srbije mora biti na vrhuncu. Iako su se nedavno suočili sa neprijatnostima u vidu skandiranja Hrvata i Albanaca na njihovom meču, "orlovi" su svesni važnosti meča i posvećeni ostvarivanju pozitivnog rezultata.

Ovo nije prvi put da je srpska zastava zamenjena hrvatskom, budući da je Holandija u najavi EVRO takođe napravila propust uradivši istu stvar. Ipak, naši fudbaleri ne treba da se obaziru na to, već samo da se napravi dobar rezultat danas.

Podsetimo, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi najavio je na konferenciji za medije ofanzivu na Slovence.

Mi sutra izlazimo na teren da se borimo, svidelo se to vama ili ne. Sloveniju treba da dobijemo, to je cilj. Nećemo sigurno ići sa razmišljanjem o drugom rezultatu, e sad... Biće dobra utakmica, to je sigurno, atmosfera takođe, prava fudbalska, biće dosta Sloveaca, biće Srba i to je lepo. Verujem da će posle zajedno otići na pivo, pa ko pobedi pa neka plati. Biće dobro, radujemo se, ali cilj je da pobedimo - istakao je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading