POTEZ KOJI JE OBIŠAO CEO SVET! Mališan ODUŠEVIO sve Srbe! Pogledajte šta je URADIO Kada se završila HIMNA! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divan gest ovog dečaka.

POTEZ KOJI JE OBIŠAO CEO SVET! Mališan ODUŠEVIO sve Srbe! Pogledajte šta je URADIO Kada se završila HIMNA! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Cela Srbija je uoči meča drugog kola na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, između Piksijevih "orlova" i Slovenije u drugom kolu Grupe C, videla emotivan trenutak koji je brzo postao viralan na društvenim mrežama.

Tokom intoniranja himni, kako fudbaleri, tako i ceo stadion, pevali su, stvarajući atmosferu punu emocija. Međutim, jedan dečak je ukrao pažnju svojom spontanom gestikulacijom.

Kako je zabeležen na video snimku koji se brzo proširio, jedan od fudbalera naše selekcije je strpljivo sačekao kraj himne, a zatim pogledao ka kameri i visoko podigao tri prsta.

Ovaj gest izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi su pokušali da protumače značenje takvog poteza.

Nakon što je video snimak postao viralan, društvene mreže su preplavile reakcije na ovaj emotivni trenutak. Mnogi su izrazili divljenje prema mladom momku, koji je svojom gestom poslao snažnu poruku, jer nijedan od njegovih vršnjaka koji su stajali pored srpskih reprezentativaca nije se setio da tako nešto uradi.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), drugi susret na programu je protiv Slovenije u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading