SREĆA JE BILA NA STRANI SRBIJE! Pogledajte kako je Rajkovića pogledala Fortuna, posle šuta Slovenca! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stativa spasila Piksijeve "orlove" u finišu poluvremena.

SREĆA JE BILA NA STRANI SRBIJE! Pogledajte kako je Rajkovića pogledala Fortuna, posle šuta Slovenca! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Slovenije bolje je započela utakmicu u odnosu na selekciju Srbije.

U 36. minutu, Elšnik je imao odličnu priliku da materijalizuje svoju dobru igru, probivši odbranu Srbije, ali na sreću srpskog tima, lopta je završila na stativi. Na odbitku je bio Benjamin Šeško, međutim, na sreću golmana Predraga Rajkovića nije uspeo da iskoristi priliku, prebacivši loptu preko gola.

Iako se reprezentacija Srbije trudila da se odbrani od napada Slovenije, nije uspela da izbegne pritisak protivničkog sastava. Ekipa Matjaža Keka je uspela da stvore nekoliko opasnih situacija pred golom srpskog tima, čime su pokazali svoju ofanzivnu snagu.

Nakon pritiska koji je Slovenija vršila na odbranu Srbije, srpski tim je uspeo da se stabilizuje i preuzme inicijativu u igri. Iako su se suočavali sa jakim protivnikom, izabranici Dragana Stojkovića Piksija pokazali su odlučnost da se suprotstave i pokažu svoju igru.

Nakon dinamične igre oba tima, utakmica je ulazila u neizvesnu završnicu. Iako je Slovenija imala više prilika u prvom poluvremenu, Srbija je pokazala svoju borbenost i spremnost da se izbori za povoljan rezultat.

Utakmica između Slovenije i Srbije donela je uzbuđenje i neizvesnost, sa obe reprezentacije koje su pokazale svoje kvalitete u igri. Iako je Slovenija bolje otvorila utakmicu, Srbija se uspešno suprotstavila pritisku i pokazala svoju odlučnost. Očekuje se da će preostalih pola sata doneti još uzbuđenja.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), drugi susret na programu je protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Alijanc areni, sa početkom od 15 časova. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading