HRABRE SREĆA PRATI! Igrao se 90+5. minut, a onda je Jović golom OVAKO POBACAO Slovence na travu! NE VERUJU šta se DESILO (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna reakcija srpskog napadača.

HRABRE SREĆA PRATI! Igrao se 90+5. minut, a onda je Jović golom OVAKO POBACAO Slovence na travu! NE VERUJU šta se DESILO (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Hrabre sreća prati! Tako je bilo i na Alijanc areni, u meču između Srbije i Slovenije, koji je posle velike drame završen nerešenim rezultatom 1:1!

Iako su "orlovi" najavljivali pobedu u duelu sa "skijašima", tokom celog drugog poluvremena bili su u podređenom položaju i morali da jure minus iz 69. minuta, koju je Slovencima doneo Žan Karničnik.

Stvarali su srpski reprezentativci prilike, ispromašivao se Aleksandar Mitrović kao nikad pre, sreća takođe nije bila njegov saveznik, jer je samo tri minuta posle primljenog gola pogodio prečku Oblakovog gola.

Upornost Piksijevih izabranika ipak se isplatila u petom minutu sudijske nadoknade vremena, kada je nakon kornera Ivana Ilića najviši u šesnaestercu bio Luka Jović i udarcem glavom doneo vredan bod Srbiji, koji "orlove" ostavlja u igri pred poslednje kolo sa Danscima.

Pogledajte kako je napadač Milana doneo radost svim srpskim navijačima, saigračima, kao i selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju:

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading