KOMŠIJE U ČUDU: Najpoznatija hrvatska starleta skinula kockasti dres - evo šta je učinila! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.06.2024

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko je verovao da će ona ovako nešto uraditi.

KOMŠIJE U ČUDU: Najpoznatija hrvatska starleta skinula kockasti dres - evo šta je učinila! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/knolldoll

Ivana Knol, planetarno poznata starleta poznata je kao veliki ljubitelj sporta i gotovo je uvek prisutna na svim velikim sportskim priredbama širom planete, a samim tim ni ovogodišnje Evropsko prvenstvo nije moglo da prođe bez nje.

Zbog svog atraktivnog izgleda jasno je da su često i utakmice reprezentacije Hrvatske, koju redovno prati, u drugom planu, a ovoga puta po dolasku u Berlin već je izazvala potpuni haos.

Naime, Ivana se suočila sa velikim problemima po dolasku u Nemačku. Kako je istakla na svom instagram storiju, izrazila je svoje nezadovoljstvo smeštajem u hotelskoj sobi, ističući da je platila visoku cenu za sobu koja nije ispunila njena očekivanja, ali se čini da je mnogo veće razočarenje doživela nakon dva uvodna meča reprezentacije za koju navija, s obzirom da se Hrvati nakon ubedljivog poraza od Španije (0:3) i remija sa Albanijom (2:2), nalaze pred eliminacijom sa EVRO 2024.

Da li su navedena ostvarenja razlog za činjenicu da je starleta odlučila da skine dres kockastih boja, ostaje da se vidi, ali je svakako njen potez iznenadio mnoge u komšiluku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

Kakva će reakcija Hrvata biti na ovakav potez Ivane Knol, ostaje da se vidi, ali se ljubitelji fudbala u Nemačkoj nadaju da atraktivna crnka neće napustiti EVRO 2024 ukoliko njena reprezentacija u skorije vreme spakuje kofere.

Da podsetimo, u poslednjoj utakmici u okviru grupe B, Hrvatska se u ponedeljak 24. juna sa početkom od 21 čas na "Red Bul Areni" u Lajpcigu sastaje sa Italijom i samo pobeda im donosi plasman u osminu finala.

Ukoliko izabranici selektora Zlatka Dalića ne stignu do tri boda protiv "azura", sledi im pakovanj kofera i povratak kući nakon samo tri odigrane utakmice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading