EVO U KAKVOM JE STANJU PAVLOVIĆ POSLE KOLABIRANJA: Štoper Srbije objasnio šta se dogodilo protiv Slovenije

Autor:

Sport

24.06.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremniji nego ikad.

EVO U KAKVOM JE STANJU PAVLOVIĆ POSLE KOLABIRANJA: Štoper Srbije objasnio šta se dogodilo protiv Slovenije

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalske reprezentacije Danske i Srbije sutra u 21 čas odmeriće snage u trećem i poslednjem meču u Grupi C. "Orlovi" su započeli takmičenje hrabrom igrom protiv Engleske, ali nisu imali sreće i ostali su bez bodova, dok su Skandinavci takođe pružili odličan otpor "Gordom Albionu" i zasluženo zadovoljni napustili teren sa velikim poenom. S druge strane, obe selekcije igrale su nerešeno (1:1) protiv Slovenije, pa će se velika borba za plasman u nokaut fazu voditi u direktnom sudaru na Alijanc Areni.

U 17:15 časova počela je konferencija za medije srpske reprezentacije pred veliki meč na kojoj su govorili selektor Dragan Stojković i Strahinja Pavlović.

Nije moglo da prođe bez ironičnih odgovora selektora, a osim toga je i Pavlović dobio pitanje kako se oseća, budući da je Piksi otkrio i da je Pavlović kolabirao protiv Slovenije.

Republika

Foto: Starsport

Pavlović na EVRO

- Sada je sve kako treba. Bilo je teško vreme i bilo mi je loše posle utakmice, sada je sve ok i sve će biti super za sutra - objasnio je Strahinja.

Neko ko je takođe doživeo kolaps na terenu jeste Kristijan Eriksen koji igra baš za Dansku.

Eriksen je igrač koji je obeležio fudbalsku eru, njegova karijera je fenomenalna, meni je posebno drago da posle zdravstvenih problema da je među nama opet, da je živ, i da može da igra. On je inteligentan igrač, zna sve sa loptom, ima tačnost i preciznost u pasu i šut koji je izuzetno opasan za golmane. Naši igrači imaju sve informacije o Danskoj, ali njega treba držati dalje od opasne zone i šuta, to će biti zadatak za naš vezni red. Inače je igrač svetske klase - rekao je Piksi o njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading