ZANIMLJIVA SCENA IZ SVLAČIONICE: Evo zašto se španski kralj lupio po čelu (VIDEO)

Autor:

Sport

21.06.2024

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima samo 16 godina.

ZANIMLJIVA SCENA IZ SVLAČIONICE: Evo zašto se španski kralj lupio po čelu (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Najbolji fudbaleri Crvene furije prvi su od svih učesnika EVRO 2024 obezbedili prvo mesto u svojoj grupi, a dan posle druge pobede u Nemačkoj posetio ih je španski kralj Felipe VI.

Tom prilikom kralj je poželeo uspeh nacionalnom timu i pozdravio svakog reprezentativca ponaosob. Kada je stigao do Lamina Jamala video je da je u pitanju dečak, upitao ga je koliko imaš godina, a kad mu je fudbaler Barselone ogovorio, usledila je urnebesna reakcija:

„Koliko imaš? 16?!“, iznenađeno je ponovio španski kralj i lupio se po čelu.

Španski fudbaleri i njihov kralj Felipe VI bili su izuzetno raspoloženi. A zašto i ne bi kad su u prvom kolu Španci ubedljivo pobedili Hrvate (3:0), a u drugom slavili u derbiju protiv prvaka Evrope Italije (1:0).

 

 

Filip VI od Burbona i Grčke je kralj Španije. Na presto je stupio 19. juna 2014, nakon abdikacije njegovog oca Huana Karlosa I koji je na prestolu bio 39 godina. Pri stupanju na presto odabrao je ime Filip VI.

Filip je rođen 30. januara 1968. u Madridu, kao treće dete i jedini sin (nakon dve starije sestre) španskog kralja Huana Karlosa I i grčko-danske princeze Sofije. Srednju školu je završio u Ontariju a studije u Madridu i SAD. Godine 1992. učestvovao je na Letnjim olimpijskim igrama, u Barseloni.

Po Ginisovoj knjizi rekorda je, zaključno sa 18. septembrom 2022, sa 1,97 metara visine on najviši zabeleženi kralj neke države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading