ŠTA LI TO PIKSI BELEŽI? Pogledajte selektorov STAJLING i kako sprema taktiku za Dance, SAM KO DUH! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.06.2024

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivi detalji sa treninga "orlova" u Augzburgu.

ŠTA LI TO PIKSI BELEŽI? Pogledajte selektorov STAJLING i kako sprema taktiku za Dance, SAM KO DUH! (VIDEO)

Foto: Republika

Piksi

Foto: Republika

 

Fudbaleri Srbije odrađuju poslednje pripreme za duel protiv Danaca na Alijanc Areni u Minhenu (sutra, 21.00), a Republika vam donosi detalje sa treninga "orlova" koji se u ovim trenucima odvija u njihovoj bazi u Augzburgu.

U centru pažnje je na početku treninga na stadionu Rozenau bio selektor Dragan Stojković Piksi. I to iz više razloga. Deluje da je kormilar nacionalnog tima pred odlučujući meč sa Skandinavcima rešio da dodatno zategne ekipu, pa je pre rada sa loptom održao poduži govor. Njegovo izlaganje trajalo je oko pet minuta, a igrači su mirno stajali i slušali svaku njegovu reč.

Pažnju medija na današnjem treningu nacionalnog tima privukle su i Piksijeve naočare za sunce. Zanimljiv modni detalj sa žutim ramom i modernog dizajna svakako je novitet u aksesoaru našeg selektora. 

Pošto je podelio zaduženja, a igrači se prihvatili lopte, selektor Stojković se osamio na centru igrališta. Seo je na jednu od lopti, uzeo hemijsku olovku u ruke i vredno beležio detalje sa treninga. Nema sumnje da su u pitanju bitne taktičke finese i detalji koji će našem timu pomoći da dođe do zlata vredne pobede, koja bi ujedno značila i plasman u nokaut fazu kontinentalnog šampionata.

Podsetimo, Srbija je nakon dva kola Grupe C osvojila samo bod, pošto je remizirala sa Slovenijom (1:1), odnosno izgubla od selekcije Engleske na startu sa 1:0. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading