PRVOTIMAC DANSKE EMOTIVNO O TADIĆU: Bio mi je učitelj, gledao sam ga KAO BRATA!

Autor:

Sport

24.06.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da moraju obratiti pažnju na njega.

PRVOTIMAC DANSKE EMOTIVNO O TADIĆU: Bio mi je učitelj, gledao sam ga KAO BRATA!

Foto: Profimedia

Fudbalske reprezentacije Danske i Srbije sutra u 21 čas odmeriće snage u trećem i poslednjem meču u Grupi C. "Orlovi" su započeli takmičenje hrabrom igrom protiv Engleske, ali nisu imali sreće i ostali su bez bodova, dok su Skandinavci takođe pružili odličan otpor "Gordom Albionu" i zasluženo zadovoljni napustili teren sa velikim poenom. S druge strane, obe selekcije igrale su nerešeno (1:1) protiv Slovenije, pa će se velika borba za plasman u nokaut fazu voditi u direktnom sudaru na Alijanc Areni.

Vezni fudbaler reprezentacije Danske, Pjer Emil Hojberg, emotivno je reagovao na konferenciji za medije kada je dobio pitanje vezano za kapitena Srbije, Dušana Tadića. Prvotimac Totenhama je istakao da je Dušan bio više od kolege s kojim je igrao, već da ga je smatrao starijim bratom i učiteljem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hejbjerg u dresu reprezentacije

Dušan i ja smo proveli jako puno vremena zajedno, gledao sam ga kao starijeg brata. On je bio moj učitelj, brinuo se o meni. Ne samo na terenu već i van njega. Sećam se da, pre nego što je otišao u Ajaks, razgovarao sam sa ljudima koji su igrali tamo i govorio sam o kakvom se igraču radi i kakav mentalni sklop ima. Bio je neverovatan tamo i postao je jedan od najboljih igrača. On je fudbaler koji voli da daje asistencije i to je nešto na šta moramo da pripazimo - rekao je Hojberg.

Njih dvojica su nastupali zajedno u Sautemptonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading