HOLANĐANIN SPASAO SRBE, UNIŠTIO HRVATE! Makeli, hvala na svemu! Gore društvene mreže!

Autor:

Sport

25.06.2024

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluku Makelija da za osam minuta produži meč Hrvatska-Italija mnogi iz Hrvatske su kritikovali, ali Srbi ga slave.

HOLANĐANIN SPASAO SRBE, UNIŠTIO HRVATE! Makeli, hvala na svemu! Gore društvene mreže!

Foto: Profimedia

Navijači Srbije u Minhenu su zapevali kada su videli da se meč Italija - Hrvatska završio remijem.

Hrvatska je zauzela treće mesto u grupi B Evropskog fudbalskog prvenstva u Nemačkoj pošto je odigrala 1:1 sa Italijom, a mnogi Hrvati kivni su na sudiju Danija Makelija, jer je njihovu utakmicu produžio osam minuta, gde su popularni "Azuri" postigli gol u sudijskoj nadoknadi, u poslednjem minutu.

Navijači Srbije krenuli da slave ovaj rezultat na trgovima u Minhenu, a zapevala se i čuvena pesma "Kao nekad, poljubi me nežno, za ona dobra, dobra, dobra, stara vremena". To raspoloženje prenelo se i na društvene mreže. 

Odluku Makelija su mnogi iz Hrvatske kritikovali, ali Srbi ga slave.  

Inače, Dani Makeli je policijski inspektor u Roterdamu, a Fifinu licencu ima od 2011. godine. Srbija, ali i Kristijano Ronaldo, ga sigurno pamte po onom susretu između "Orlova" i Potrugalije, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru 2022. godine.

Dani Makeli te 2021. godine, na stadionu Crvene zvezde u Beogradu, u sudijskoj nadoknadi, nije priznao gol Kristijanu Ronaldu, nakon čega je čuveni Portugalac "podivljao" i bacio kapitensku traku.

Kristijano Ronaldo dao gol "orlovima", ali ga on nije priznao jer je Stefan Mиtrović izvukao loptu sa gol-linije, mada mnogi tvrde da je ona prešla celim obimom i da je pogodak bio regularan.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Сремац

25.06.2024 18:57

Дани Макели је уствари Србин Дане Макелић,чији је отац Марко Макелић избегао из Лике у Холандију.Он се 8светио Хрватима тако што их је "послао кући".