ALBANCI NA JADAN NAČIN POKUŠAVAJU DA SE "OPERU" POSLE GNUSNIH POVIKA: Ovako LAŽNO napadaju srpske navijače

Autor:

Sport

21.06.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što bi se reklo u žargonu - ispala.

ALBANCI NA JADAN NAČIN POKUŠAVAJU DA SE "OPERU" POSLE GNUSNIH POVIKA: Ovako LAŽNO napadaju srpske navijače

Foto: www.profimedia.rs

Skandal na Evropskom prvenstvu: lažni snimak skandiranja na meču Srbije i Slovenije

Poslednjih dana je u centru pažnje Evropskog prvenstva u fudbalu skandiranje navijača na utakmici Hrvatska - Albanija. Međutim, najnoviji događaj koji je uzburkao javnost jeste lažni snimak skandiranja na meču između Srbije i Slovenije, koji je objavljen na stranici "Kosovski fudbal" na Tviteru.

Montirani snimak izazvao oštru reakciju

Na ovom snimku, koji je brzo postao viralan, moglo se čuti pogrdne povike protiv Albanaca u pozadini meča između Srbije i Slovenije. Međutim, ubrzo se oglasio jedan navijač iz Slovenije, demantujući autentičnost ovog snimka. On je javno izneo da se takvo skandiranje nikada nije desilo tokom meča i da je on sedeo pored Srba, te je optužio autore snimka da šire lažne informacije.


Reakcija javnosti i osuda lažnog prikazivanja događaja

Ovakav potez izazvao je oštru osudu javnosti, kako među navijačima, tako i među sportskim zvaničnicima. Mnogi su istakli da je ovakvo lažno prikazivanje događaja nedopustivo i da može dodatno da podstakne tenzije među navijačima i timovima.

Poziv na fer plej i poštovanje protivnika

Fudbal je sport koji treba da promoviše fer plej i poštovanje protivnika, a ovakvi incidenti narušavaju osnovne vrednosti ovog sporta. Pogrdno skandiranje i lažno predstavljanje događaja ne smeju imati mesto na sportskim terenima, te je važno da sportska zajednica reaguje i osudi ovakve postupke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading