UMRLA SLAVNA GLUMICA! I suprug joj se bavio glumom, fanovi se opraštaju širom sveta!

Autor:

Zabava

21.09.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ketrin je ostavila neizbrisiv trag u filmskoj industriji i ostaje upamćena kao talentovana glumica, posvećena supruga i majka.

UMRLA SLAVNA GLUMICA! I suprug joj se bavio glumom, fanovi se opraštaju širom sveta!

Foto: Pixabay

Sveća

Ketrin Krozbi, poznata američka glumica, preminula je u 90. godini života, ostavljajući iza sebe bogatu filmsku karijeru i neizbrisiv trag u svetu glume. Rođena kao Katrin Grant u Hjustonu, Ketrin je postala popularna u 1950-ima zahvaljujući ulogama u filmovima kao što su "Operacija Mad Ball", "Sedmo putovanje Sindbada" i "Anatomija jednog ubistva". Međutim, mnogi je pamte po noar filmovima koje je snimila pod režijom Fil Karlsona, a posebno po pet filmova koje je snimila sa njim, uključujući "Tešku situaciju", "Priču iz Feniks Sitija" i "Braću Riko".

Foto: youtube/printscreen/gavinwb1

Ketrin Krozbi

 

Nakon što se udala za legendarnog Binga Krozbija, Ketrin se postepeno povukla iz glumačke karijere kako bi se posvetila porodici. Venčali su se u crkvi u Las Vegasu 24. oktobra 1957. godine, kada je Ketrin imala 23 godine, a Bing 54. Iako je izjavila da joj nije žao što se udala za starijeg muškarca jer je već bio formiran i utvrđenog karaktera, Ketrin je istakla da sa mlađim muškarcem ne možete znati kako će se razvijati tokom godina. Par je imao troje dece: Harija, Meri i Natana, te su često nastupali zajedno na televiziji i u reklamama, predstavljajući sliku tipične američke porodice.

 

Nakon Bingove smrti 1977. godine, Ketrin se vratila glumi i nastupala na sceni u brojnim predstavama, uključujući "Isti put, sledeće godine", "Čarlijevu tetku" i brodvejsku obnovu "State Fair". Njen povratak na scenu bio je inspiracija mnogima, dok je pokazala svoju strast i ljubav prema glumi.

Foto: Credit: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

Ketrin Krozbi

 

je ostavila neizbrisiv trag u filmskoj industriji i ostaje upamćena kao talentovana glumica, posvećena supruga i majka, kao i inspiracija mnogima koji su je poznavali ili pratili njen rad. Njen doprinos svetu glume i nasleđe koje je ostavila živeće i nadalje, inspirišući buduće generacije glumaca.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading